DE Nationale sportweek 2023: Sport geeft je een boost

Zoveel mogelijk inwoners laten genieten van sporten en sportief bewegen: dat is waar de Nationale Sportweek van 15 tot en met 24 september 2023 om draait. We willen iedereen ongeacht leeftijd, achtergrond en niveau inspireren en daarnaast sport toegankelijker maken voor mensen die normaal gesproken minder interesse hebben in sport.  De provinciale sportorganisaties grijpen de Nationale Sportweek daarom aan om het nieuwe sportseizoen te openen met allerlei sportieve activiteiten. ”Zo willen we samen met de lokale sportaanbieders iedereen inspireren om (weer) te gaan sporten en sportief bewegen”.

Sport geeft je een boost

Het thema van de Nationale Sportweek is ‘sport geeft je een boost’. Alle inwoners van Nederland kunnen tijdens de Nationale Sportweek kennismaken met verschillende sportaanbieders en hun activiteiten.

Samen sterk

Binnen Sportkracht12 werken de 12 provinciale sportorganisaties gezamenlijk aan een gezond en sportief Nederland. Wij zijn trots op het aanbod en de extra aandacht die vanuit de Nederlandse provincies wordt geschonken aan de Nationale Sportweek.

Meer informatie

Wil je meer algemene informatie over de Nationale Sportweek? Kijk dan op: www.nocnsf.nl/nationale-sportweek

Meer nieuws: