Studie 2-daagse voor buurtsportcoaches

2019-10-25

Vanuit de Buurtsportcoach Academy Overijssel wordt op woensdag 20 november (15.00 – 22.00 uur) en donderdag 21 november (8.30 – 15.00 uur) een studie 2-daagse in Enschede georganiseerd! Samen met Sportaal (het lokale sportbedrijf in Enschede) is er een uitgebreid programma samengesteld rondom de thema’s van het Landelijk Sportakkoord met als doel buurtsportcoaches te inspireren in de rollen die zij binnen de verschillende deelakkoorden kunnen vervullen.

 

Rondom de deelakkoorden worden diverse workshops en themaroutes (met werkbezoeken) aangeboden. Tevens vinden er plenaire presentaties plaats. Tweede Kamerlid Rudmer Heerema vertelt over zijn visie op sport en bewegen en tijdens ons ontbijt gaat men op bezoek bij meervoudig Olympisch Kampioen Gianni Romme, momenteel manager van de IJsbaan Twente. Michiel de Hoog (De Correspondent) sluit de 2-daagse af met zijn kijk (en die van de wetenschap) op de huidige sportwereld.

 

Het is een uitgebreid en zeer interessant programma geworden voor alle buurtsportcoaches, klik hier voor meer informatie!